Споразумение за дистрибуция на Polaris FID

Уважаеми търговци,

След споразумението за дистрибуция на Polaris FID за европейския пазар, Tecora затвори друго важно споразумение с FAI Instruments (http://www.fai-instruments.it/english/index.php), за дистрибуция на техните продукти извън италианския пазар.

FAI е италианска компания, специализирана в разработката и производство в реално време, измервания PMX чрез бета на междурелсието и оптична техника.

Инструменти, произведени от FAI са признати от научните институти, университетите и публичните мрежи, най-модерната и надеждна налична на пазара.

Това е голяма възможност за нас да доставиме в България нов тип инструменти, а както да ви дадеме възможност да замените старите инструменти, в съответствие с изискванията на бъдещите стандарти за автоматичните системи за наблюдение (AMS).

Споразумението с FAI ни позволява да продаваме в България нови оптични броячи на финни прахови частици.

OPC Monitor е новият инструмент, въведен от FAI на пазара. Той е оптичен брояч на финни прахови частица.

Основните характеристики са:

· Принцип на измерване: разсейване на лазера върху елиптично огледало

· Оптични канали: 8 оптични канали с прагове на ниски граници цМ]: 0.28, 0.4, 0.5, 0.7, 1.1, 2.0, 3.0, 5.0

· Вземане на проби: инструментът дава данни за минута, или брой на литър за всеки оптичен канал

· Размери чувствителност 0.28 цМ (50 ± 10% броя на ефективността)

Предимства по отношение на OPC с друг AMS. Като Бета манометър има способност да осигури важна информация, като стойност на разпределение и обем маса, за много кратък период от време.

Както за всека оптична техника, минималната грешка на измерване ще зависи от естеството на газа, но FAI OPC могат да бъдат коригирани непрекъснато чрез адаптивен алгоритъм с въвеждането на "реалната стойност", идващ от референтния гравиметричен или еквивалентен метод, за незабавен бета габарит, използвайки серийна връзка или ръчно въвеждане на данни.

Тази уникална възможност позволява да се изгради мониторингова мрежа, използване на съществуващите позовавания или еквивалентни на тях инструменти, които действат като "магистър" и OPCs като "роб", което води до непрекъснато коригиране.

Обадете ни се, ако този инструмент може да бъде включен във вашия ресор.

Не се притеснявайте да се свържете с нас за всякакви запитваня.


«